Facebook
Twitter
Google+

Nieuwsblog Erotiekkoopjes.nl

Overzicht van het nieuws, acties, voordeel en kortingscodes


Via deze pagina proberen we je op de hoogte te houden van nieuws met betrekking tot erotiek, dating en lingerie. Ook als we ergens aanbiedingen of kortingcodes tegenkomen zullen we dat hier plaatsen. Heb je zelf een bericht dat je met ons en onze bezoekers wilt delen, laat het ons dan weten via het contactformulier.


Berichten 21 tot 30 (van de 72 berichten)

Spanning terug in jouw slaapkamer

Spanning terug in jouw slaapkamer

26 juli 2018 - Hoe breng je de spanning terug in de slaapkamer? Dat hoeven we niet uit te leggen aan iedereen die vaker toys gebruikt. Echter zijn er toch nog veel mensen die dat een taboe vinden... totdat je er één gebruikt. Het brengt namelijk de vlam volledig terug naar jouw slaapkamer. Het is nieuw, spannende en je kunt er elkaars lichaam opnieuw mee ontdekken. Een aantal toppers van dit moment zijn het vibrerende eitje, de vibrerende plug, de Tarzan vibrator en de Staaf vibrator.
Bekijk de speciaal uitgebrachte Love Toys van Christine. Dit omdat Christine le Duc inmiddels al 50 jaar bestaat.
Womanizer Premium

Womanizer Premium

26 juli 2018 - De Womanizers zijn niet aan te slepen mede dankzij het Sexdagboek van Heleen van Royen. Ze schrijft er uitgebreid over en vindt dat élke vrouw zo'n toptoy verdient! De verwachting is dat er nog meer Womanizers over de toonbank zullen gaan dan ooit dankzij de komt van 2 nieuwe Womanizers: de Premium (beter dan ooit!) en de Classic. Ook een verbeterde versie. Bekijk snel het volledige aanbod op Euphoria Erotiek.
De nieuwe dagacties voor vandaag

De nieuwe dagacties voor vandaag

25 juli 2018 - Ook in de hitte van vandaag weer een paar lekkere sexy dagaanbiedingen. Vandaag staat lingerie in de spotlight. Maar wees er ook vandaag weer op tijd bij, want de dat is zo weer om.

Bij Easytoys en De Sexshop krijgt u 20% korting op alle lingerie. Bij de webwinkels Lingerie bestellen en Sexy lingerie koop je vandaag open lingerie met 20% korting. Bijvoorbeeld open erotische lingerie of catsuits met open kruis
De perfecte date

De perfecte date

25 juli 2018 - Hoe tof zou het zijn als je je eigen date samen kan stellen? Bij Willie.nl kan dat prima! Met de uitgebreide collectie aan sexpoppen en nog grotere collectie van lingerie stel jij je eigen date zelf samen. Zoek een leuke pop uit, een paar passende lingerie-setjes of jurkjes en klaar is je date!
Back to Basics

Back to Basics

24 juli 2018 - Back to basics bij Easytoys. Koop hier nu je favoriete stille en discrete sexspeeltjes met maar liefst 20 procent korting. Verder lopen er nog een aantal andere leuke acties bij Easytoys zoals: Complete pakketten en luxe toys met 20% korting en heerlijke mini vibrators voor op reis. Altijd voordelig shoppen bij Easytoys, de outlet is altijd open!
Alleen vandaag geldig: Lekkere dagaanbiedingen

Alleen vandaag geldig: Lekkere dagaanbiedingen

23 juli 2018 - Voor vandaag een paar mooie dagaanbiedingen. Zoals de naam het al zegt zijn deze aanbiedingen alleen vandaag geldig. Dus wees er snel bij voor deze mooie kortingen:

20% korting op beenmode bij Lingerie bestellen en Sexy Lingerie
20% korting op vibrator bij Ero-discount en De Sexshop
20% korting op de beste SM Toys
20% korting op Cockringen bij The Gayshop.
G-spot & Clitoris Vibrators

G-spot & Clitoris Vibrators

23 juli 2018 - Voor iedereen die op zoek is naar een heerlijk lekkere G-spot of clitoris vibrator is er nu de kans deze aan te schaffen met fikse kortingen. Voor het meest intense plezier shop je deze nu bij Pabo met 20 procent korting. Bekijk het volledige aanbod G-spot & Clitoris Vibrators nu gelijk op de website van Pabo zelf.
Sexy Sunday Korting

Sexy Sunday Korting

22 juli 2018 - Nog een keer 20% korting op Willie Toys? Waarom niet! Aangezien het aanbod van de Willie Toys zo enorm breed is, is het logisch dat er nog een tweede ronde korting op Willie Toys komt. Grijp vandaag wel je kans, want deze korting komt na 2 rondes niet zo snel meer terug.

Het enige wat je hoeft te doen om deze korting mee te pakken is in het winkelwagentje de kortingscode FreeWillie in te vullen. De korting wordt dan direct doorgevoerd.
Toy tips van Heleen van Royen

Toy tips van Heleen van Royen

16 juli 2018 - Wil je net zo genieten van 365 dagen seks als Heleen van Royen? Gelukkig heeft ze in haar nieuwste boek, het sexdagboek, uitgebreid beschreven hoe je dat aan kan pakken. Wat er absoluut niet mocht missen in dat jaar zijn heerlijke toys! Geïnspireerd door het boek heeft Willie voor jou onder elkaar gezet welke goodies je absoluut niet mag missen! Ontdek snel welke toys dat zijn en begin zelf met genieten!
Win jouw favoriete fleshlight

Win jouw favoriete fleshlight

15 juli 2018 - Als je als man nog nooit van Fleshlight hebt gehoord, heb je de afgelopen jaar waarschijnlijk ergens onder een steen gelegen. De Fleshlight Girls serie maakt het voor mannen namelijk mogelijk hun droom te verwezenlijken: seks met een echte pornoster! Lees op Easytoys meer over de Fleshlight Girls, doe mee aan de Fleshlight Girls Test en maak kans om er één te winnen.


Berichten 21 tot 30 (van de 72 berichten)

Aanrader via Erotiekkoopjes