Facebook
Twitter
Google+

Glijmiddelen - Smaakjes glijmiddelen

Overzicht van alle producten in de rubriek smaakjes glijmiddelen


Resultaten 1 tot 39 (van de 39 resultaten)
EasyGlide - Glijmiddel Proefpakket op
EasyGlide - Glijmiddel Proefpakket
EasyGlide - Het 5 Smaken Glijmiddel Proefpakket met: Aardbei, Kers, Pasion Fruit, Energie Guarana, Aloe Vera Het EasyGlide Glijmiddel Proefpakket bestaat uit vijf verschillende smaken en i ..
EasyGlide Energy Guarana Waterbasis Glijmiddel - 30ml op
- 37%
EasyGlide Energy Guarana Waterbasis Glijmiddel - 30m ..
EasyGlide Energy Guarana is een intiem glijmiddel voor penis en / of vaginale applicatie, bedoeld om te hydrateren en te bevochtigen, om het comfort tijdens seksuele activiteit te vergroten ..
Cannabis glijmiddel op
Cannabis glijmiddel
Cannabis glijmiddel op waterbasis is een glijmiddel dat een natuurlijk genot garandeert. Het bevat hennepolie afkomstig van de Cannabis Sativa. Deze plant is rijk aan essentiële vetzuren e ..
EasyGlide Aloe Vera Waterbasis Glijmiddel - 30ml op
EasyGlide Aloe Vera Waterbasis Glijmiddel - 30ml
EasyGlide Aloe Vera is een intiem glijmiddel voor penis en / of vaginale applicatie, bedoeld om te hydrateren en te bevochtigen, om het comfort tijdens seksuele activiteit te vergroten en h ..
EasyGlide Strawberry Waterbasis Glijmiddel - 30ml op
EasyGlide Strawberry Waterbasis Glijmiddel - 30ml
EasyGlide Strawberry is een intiem glijmiddel voor penis en / of vaginale applicatie, bedoeld om te hydrateren en te bevochtigen, om het comfort tijdens seksuele activiteit te vergroten en ..
WET Naturals Sensual Strawberry Glijmiddel 98ml op
WET Naturals Sensual Strawberry Glijmiddel 98ml
Wet Naturals Sensual Strawberry glijmiddel is speciaal ontwikkeld voor vrouwen met een gevoelige huid of allergieën. Het is een fijn glijmiddel op waterbasis die tijdens het gebruik de hui ..
Pjur med Premium glide 100 ml op
Pjur med Premium glide 100 ml
pjur med PREMIUM glide is een medisch glijmiddel op silicone basis. Voor dit glijmiddel zijn alleen medische silicone van de hoogste kwaliteit gebruikt. Hierdoor is de pjur med PREMIUM glid ..
EasyGlide Passion Fruit Waterbasis Glijmiddel - 30ml op
EasyGlide Passion Fruit Waterbasis Glijmiddel - 30ml
EasyGlide Passion Fruit is een intiem glijmiddel voor penis en / of vaginale applicatie, bedoeld om te hydrateren en te bevochtigen, om het comfort tijdens seksuele activiteit te vergroten ..
Swiss Navy Krave 2-in-1 Glijmiddel - 50ml op
- 40%
Swiss Navy Krave 2-in-1 Glijmiddel - 50ml
Geef toe aan je verlangens en creëer je eigen cocktailbar in je nachtkastje met Krave glijmiddel. Dit glijmiddel op waterbasis geeft jou het genot van 2 tropische smaken in 1 handige flaco ..
Durex Play Tingle Me Glijmiddel - 50 ml op
- 50%
Durex Play Tingle Me Glijmiddel - 50 ml
Durex Play Tingle Me waterbasis glijmiddel welke tijdens een vrijpartij zorgt voor een tintelende sensatie. Durex Play Tingle is langdurig werkzaam en ideaal voor het hele lichaam. Voor een ..
WET Flavored Kiwi Aardbei - 30ml op
WET Flavored Kiwi Aardbei - 30ml
Verwen jezelf of je partner met dit glijmiddel van WET! Het glijmiddel heeft een heerlijk kiwi en aardbei smaakje waardoor orale seks nog fijner wordt voor beide partners. Daarnaast zorgt h ..
EasyGlide Cherry Waterbasis Glijmiddel - 30ml op
EasyGlide Cherry Waterbasis Glijmiddel - 30ml
EasyGlide Cherry is een intiem glijmiddel voor penis en / of vaginale applicatie, bedoeld om te hydrateren en te bevochtigen, om het comfort tijdens seksuele activiteit te vergroten en het ..
WET Fun Flavors Seductive Strawberry Glijmiddel - 122ml op
WET Fun Flavors Seductive Strawberry Glijmiddel - 12 ..
Verwen jezelf of je partner met dit glijmiddel van WET! Het glijmiddel heeft een heerlijk aardbei smaakje waardoor orale seks nog fijner wordt voor beide partners. Daarnaast zorgt het voor ..
WET Fun Flavors Watermeloen Glijmiddel - 122ml op
WET Fun Flavors Watermeloen Glijmiddel - 122ml
Verwen jezelf of je partner met dit glijmiddel van WET! Het glijmiddel heeft een heerlijk meloen smaakje waardoor orale seks nog fijner wordt voor beide partners. Daarnaast zorgt het voor e ..
WET Fun Flavors Tropical Fruit Explosion Glijmiddel - 122ml op
WET Fun Flavors Tropical Fruit Explosion Glijmiddel ..
Verwen jezelf of je partner met dit glijmiddel van WET! Het glijmiddel heeft een heerlijk fruit smaakje waardoor orale seks nog fijner wordt voor beide partners. Daarnaast zorgt het voor ee ..
WET Fun Flavors Passion Fruit Pizzazz - 122ml op
WET Fun Flavors Passion Fruit Pizzazz - 122ml
Verwen jezelf of je partner met dit glijmiddel van WET! Het glijmiddel heeft een heerlijk pizza smaakje waardoor orale seks nog fijner wordt voor beide partners. Daarnaast zorgt het voor ee ..
Just Glide Aardbei 200 ml op
Just Glide Aardbei 200 ml
Glijmiddel op waterbasis met aardbeien smaak. Just Glide is een 100% veganistisch glijmiddel van hoge kwaliteit. Het is vrij van olie en vet, waardoor het veilig te gebruiken is in combinat ..
WET Flavored Sweet Cherry Glijmiddel - 107ml op
WET Flavored Sweet Cherry Glijmiddel - 107ml
Verwen jezelf of je partner met dit glijmiddel van WET! Het glijmiddel heeft een heerlijk kersen smaakje waardoor orale seks nog fijner wordt voor beide partners. Breng een beetje glijmidde ..
Shunga - Toko Glijmiddel Organica op
Shunga - Toko Glijmiddel Organica
Dit glijmiddel op waterbasis is gemaakt met pure plantaardige glycerine en een natuurlijke maïs bijproduct, beide biologisch gecertificeerd. Er wordt geen chemisch proces gebruikt tijdens ..
Lick-it Witte Chocolade Glijmiddel - 100ml op
Lick-it Witte Chocolade Glijmiddel - 100ml
Lick-It Glijmiddel heeft een heerlijke witte chocoladesmaak. Het glijmiddel is wit en ruikt ook naar witte chocola. Doordat het glijmiddel op waterbasis is, kan het gebruikt worden in combi ..
Shunga - Toko Glijmiddel Exotische Vruchten op
Shunga - Toko Glijmiddel Exotische Vruchten
Smaak! Smaak! Smaak! Het maakt het verschil. Toko Aroma is het enige glijmiddel op de markt met absoluut geen nasmaak. Toko Aroma is gemaakt met één ding in gedachten: een heerlijke snoep ..
Shunga - Toko Glijmiddel Kers op
Shunga - Toko Glijmiddel Kers
Smaak! Smaak! Smaak! Het maakt het verschil. Toko Aroma is het enige glijmiddel op de markt met absoluut geen nasmaak. Toko Aroma is gemaakt met één ding in gedachten: een heerlijke snoep ..
WET Flavored Kiwi Aardbei Glijmiddel 107ml op
WET Flavored Kiwi Aardbei Glijmiddel 107ml
Deze glijmiddelen zijn ontzettend leuk! Met alle voordelen van onze nu parabenenvrije Wet® Original® en Wet® glijmiddel met smaakje™glijmiddelen, smaken ze net zoals echt fruit, zonder ..
WET Flavored Juicy Watermelon Glijmiddel 107ml op
WET Flavored Juicy Watermelon Glijmiddel 107ml
Deze glijmiddelen zijn ontzettend leuk! Met alle voordelen van onze nu parabenenvrije Wet® Original® en Wet® glijmiddel met smaakje™glijmiddelen, smaken ze net zoals echt fruit, zonder ..
WET Flavored Framboos Granaatappel Glijmiddel - 107ml op
WET Flavored Framboos Granaatappel Glijmiddel - 107m ..
Verwen jezelf of je partner met dit glijmiddel van WET! Het glijmiddel heeft een heerlijk framboos en granaatappel smaakje waardoor orale seks nog fijner wordt voor beide partners. WET glij ..
JO H2O Glijmiddel Strawberry Kiss - 120 ml op
JO H2O Glijmiddel Strawberry Kiss - 120 ml
Verwen jezelf, je partner en lichaam met Strawberry Kisses Glijmiddel van Jo. Dit glijmiddel heeft een heerlijke aardbeismaak voor meer plezier tijdens de (orale) seks. Strawberry Kisses be ..
WET Flavored Passionate Fruit Punch Glijmiddel - 107ml op
WET Flavored Passionate Fruit Punch Glijmiddel - 107 ..
Verwen jezelf of je partner met dit glijmiddel van WET! Het glijmiddel heeft een heerlijk passievruchtpunch smaakje waardoor orale seks nog fijner wordt voor beide partners. WET glijmiddel ..
Swiss Navy 2-in-1 Glijmiddel met smaakje op
- 40%
Swiss Navy 2-in-1 Glijmiddel met smaakje
Swiss Navy heeft zijn populairste glijmiddelen samengevoegd in een handige dispenser met een nauwkeurig te bedienen duo-pompje. Voor afwisseling tussen smaakjes is dit duo-pompje ideaal! M ..
JO H2O Glijmiddel Cherry Burst - 120 ml op
JO H2O Glijmiddel Cherry Burst - 120 ml
Cherry Burst is een glijmiddel op waterbasis met een heerlijke kersensmaak. Het glijmiddel verhoogt het plezier tijdens het voorspel en geeft orale seks een zoete twist. Het glijmiddel beva ..
JO Gelato Hazelnoot Espresso Glijmiddel - 30 ml op
JO Gelato Hazelnoot Espresso Glijmiddel - 30 ml
Jo Gelato is een glijmiddel op waterbasis met een heerlijke Hazelnoot Espressosmaak. Het glijmiddel is vrij van parabenen en veilig te gebruiken met sextoys. Jo Gelato bevat een puur planta ..
JO Gelato Zeezout Karamel Glijmiddel - 30 ml op
JO Gelato Zeezout Karamel Glijmiddel - 30 ml
Jo Gelato is een glijmiddel op waterbasis met een heerlijke Karamel Zeezout smaak. Het glijmiddel is vrij van parabenen en veilig te gebruiken met sextoys. Jo Gelato bevat een puur plantaar ..
JO Gelato Crème Brûlée Glijmiddel - 30 ml op
JO Gelato Crème Brûlée Glijmiddel - 30 ml
Jo Gelato is een glijmiddel op waterbasis met een heerlijke crème brûlée smaak. Het glijmiddel is vrij van parabenen en veilig te gebruiken met sextoys. Jo Gelato bevat een puur plantaar ..
JO Gelato Mint Chocolade Glijmiddel - 30 ml op
JO Gelato Mint Chocolade Glijmiddel - 30 ml
Jo Gelato is een glijmiddel op waterbasis met een heerlijke Chocolade Mint smaak. Het glijmiddel is vrij van parabenen en veilig te gebruiken met sextoys. Jo Gelato bevat een puur plantaard ..
JO Gelato Tiramisu Glijmiddel - 30 ml op
JO Gelato Tiramisu Glijmiddel - 30 ml
Jo Gelato is een glijmiddel op waterbasis met een heerlijke Tiramisusmaak. Het glijmiddel is vrij van parabenen en veilig te gebruiken met sextoys. Jo Gelato bevat een puur plantaardig glyc ..
Champagne & Aardbei Glijgel op
Champagne & Aardbei Glijgel
Lekkere massage gel met de erotische geur en smaak van aardbeien en champagne. Ideaal voor massage en/of glijmiddel. Maar gebruik het ook eens bij orale sex..... Niet vet en in water oplosb ..
Just Glide Strawberry op
Just Glide Strawberry
Deze praktische kleine tube met glijmiddel kun je overal mee naartoe nemen. Handig voor op reis of tijdens een weekendje weg! Het glijmiddel heeft een heerlijke aardbeismaak en is geschikt ..
Goedkoop Glijmiddel Durex Play Aloe Vera op
Goedkoop Glijmiddel Durex Play Aloe Vera
Heerlijke glijgel van Durex, met natuurlijke Aloe Vera voor een zeer zachte huid. Deze glijgel is op waterbasis, kleeft niet, en laat geen vlekken achter. Verbetert de PH waarde van de vag ..
Durex Play Cherry - 50 ml op
Durex Play Cherry - 50 ml
De PH waarde van je vagina verbeteren? Kies nu voor de Durex Play Cherry - 50 ml. Dat wordt genieten samen! Ontdek het nu zelf met de Durex Play Cherry - 50 ml en je krijgt een zachte huid. ..
Durex Play glijmiddel Aardbei op
- 60%
Durex Play glijmiddel Aardbei
Kies nu voor Durex Play Sweet Strawberry - 50 ml, een sensationele en natuurlijke Sweet Strawberry glij gel welke de de PH waarde van je vagina echt gaat verbeteren. Meer informatie over ..

Aanrader via Erotiekkoopjes