Facebook
Twitter
Google+

Vibrators voor haar - Clitoris vibrators

Overzicht van alle producten in de rubriek Clitoris vibrators


Resultaten 1 tot 48 (van de 246 resultaten)
Lovense - Ambi Programmeerbare Clitorale Vibrator op
Lovense - Ambi Programmeerbare Clitorale Vibrator
De Ambi Programmeerbare Clitorale Vibrator is het eerste volledig programmeerbare clitorale seksspeeltje voor vrouwen. Of je nu dol bent op hele gerichte vibraties of deze graag over een ..
We-Vibe - Tango Pleasure Mate Collectie op
We-Vibe - Tango Pleasure Mate Collectie
Tango Pleasure Mate Collection: The Ultimate all-in-one pleasure set.Explore, play, discover.Tango Pleasure Mate Collection - the ultimate all-in-one pleasure set - for all kinds of fun.Tan ..
Womanizer - 2Go Clitoris Stimulator Wit op
Womanizer - 2Go Clitoris Stimulator Wit
De 2Go Clitoris Stimulator van Womanizer is het nieuwste seksspeeltje van Womanizer en een nieuw lipstick design clitoris stimulator van compact formaat met een zeer discreet uiterlijk. ..
Womanizer - Womanizer Pro Clitoris Stimulator Goud op
Womanizer - Womanizer Pro Clitoris Stimulator Goud
Wat is een Womanizer Pro Clitoris Stimulator?De Womanizer Pro Clitoris Stimulator van Womanizer is een revolutionair speeltje voor vrouwen met de belofte tot een intens en heerlijk orgasme. ..
Womanizer - Womanizer Pro Clitoris Stimulator Paars op
Womanizer - Womanizer Pro Clitoris Stimulator Paars
Wat is een Womanizer Pro Clitoris Stimulator?De Womanizer Pro Clitoris Stimulator van Womanizer is een revolutionair speeltje voor vrouwen met de belofte tot een intens en heerlijk orgasme. ..
Crave - Duet USB Clitoris Vibrator Zwart op
Crave - Duet USB Clitoris Vibrator Zwart
Duet vibrator van Crave.Kracht en schoonheidDual motoren en dual tips voor een nieuw soort van genot.Alle vibrators zijn niet hetzelfde gecreeerd De unieke vorm van de Duet maakt het voo ..
We-Vibe - Wish Clitorale Smartphone Vibrator op
We-Vibe - Wish Clitorale Smartphone Vibrator
De Wish Clitorale Smartphone Vibrator is het nieuwste seksspeeltje voor vrouwen van We-Vibe. De Wish Clitorale Smartphone Vibrator heeft een stevige body en een zeer fijne zachte buit ..
Lelo - Sona Cruise Clitorale Stimulator Roze op
- 44%
Lelo - Sona Cruise Clitorale Stimulator Roze
Sona Cruise Clitorale Stimulator is het nieuwste en meest revolutionaire seksspeeltje van LELO waarmee je eenvoudig en heel prettig de clitoris gericht kunt stimuleren en zo een orgasme ..
Slaphappy - Buigbare 5 in 1 Vibrator Zwart op
- 10%
Slaphappy - Buigbare 5 in 1 Vibrator Zwart
De Slaphappy is een super buigzame waterproof multifunctionele 5 in 1 vibrator waarmee u zowel de G-spot als de clitoris kunt stimuleren. De Slaphappy is de ideale vibrator wanneer u op zoe ..
We-Vibe - Tango Clitoris Vibrator Blauw op
We-Vibe - Tango Clitoris Vibrator Blauw
Nieuw bij Hot Stuff de geheel vernieuwde Tango by We - Vibe! De meest krachtige mini - vibe. Klein maar machtig, Tango levert diepe, rommelende vibraties precies waar je ze wilt hebben.[ ..
Magic Motion - Candy Smart Clitorale Slip Vibrator op
Magic Motion - Candy Smart Clitorale Slip Vibrator
Ontdek Magic Motions Candy. Sweets for your Clit!Ben je een zoetebek? Kan je niet van snoepjes blijven overdag? Verlekker je dan maar op Magic Motion Candy: Een stevige vibrerende bullet in ..
Lelo - Lily 2 Clitoris Vibrator Roze op
Lelo - Lily 2 Clitoris Vibrator Roze
De Lily 2 Clitoris Vibrator is een USB-Oplaadbare Clitorale Vibrator van Lelo en is de nieuwe en verbeterde versie van de eerste Lily vibrator. Lily 2 is een prachtige vibrator qua ui ..
Fun Toys - G Vibe 2 Anatomical Massager Zwart op
Fun Toys - G Vibe 2 Anatomical Massager Zwart
De vernieuwde G Vibe 2 behoort tot de stilste en meest veelzijdige vibratoren ter wereld en beschikt nu over 100% sterkere vibraties. Daarnaast heeft hij nu ook 3 oplaadbare motoren. ..
Womanizer - Womanizer PRO40 Wit op
Womanizer - Womanizer PRO40 Wit
De Womanizer PRO40 van Womanizer is de nieuwste Womanizer en de vernieuwde en verbeterde versie van de originele en klassieke Womanizer W100. De Womanizer PRO40 is volledig waterproof en ka ..
Crave - Solo USB Clitoris Vibrator Lichtroze op
Crave - Solo USB Clitoris Vibrator Lichtroze
Solo vibrator van Crave. Slank en zwoel Gevormd voor directe vibraties waar het nodig is.[video_here]Ongecompliceerd plezierEen klassieke vibrator vorm, bijgewerkt met een geraffineer ..
Lelo - Open Secret Gift Set op
Lelo - Open Secret Gift Set
De Open Secret Gift Set van LELO is een complete set bestaande uit luxe seksspeeltjes voor vrouwen en bijpassende accessoires. De Open Secret Gift Set heeft een luxueuze uitstraling en is h ..
We-Vibe Wish op
We-Vibe Wish
De zachte buitenkant en stevige vibraties van Wish van We-Vibe stimuleert de vulva met diepe sensaties. Net als bij een wandmassager, biedt Wish een brede stimulatie. Duwen in het product s ..
Screaming O - Vibrerende Slip Met Afstandbediening Wit op
Screaming O - Vibrerende Slip Met Afstandbediening W ..
De Vibrerende Slip Met Afstandbediening van Screaming O is geeft je pure kracht in handen en verwent jou met een sterke clitorale massage. De krachtige vibrerende bullet past discreet in ..
Iroha by Tenga - Stick Vibrator op
Iroha by Tenga - Stick Vibrator
De Stick Vibrator van Iroha by Tenga is een zeer krachtige clitorale vibrator en favoriet van vele vrouwen. De Iroha Stick Vibrator is zeer discreet dankzij het uiterlijk van een lipstic ..
We-Vibe - Gala Clitoris Vibrator op
- 15%
We-Vibe - Gala Clitoris Vibrator
De Gala Clitoris Vibrator van We-Vibe is een innovatief seksspeeltje voor vrouwen voor clitorale stimulatie. De Gala Clitoris Vibrator is voorzien van twee krachtige motoren die zowel ..
Crave - Duet Flex Clitoris Vibrator Roze op
Crave - Duet Flex Clitoris Vibrator Roze
De  Duet Flex vibrator van Crave is een traditionele vibrator met een zachte silicone body. Een speeltje voor haar of om samen van te genieten. De sterke motor geeft diepe vibraties af v ..
Lelo - Siri 2 Muziek Vibrator Zwart op
Lelo - Siri 2 Muziek Vibrator Zwart
Met de Siri 2 combineert LELO dit keer de wondere werelden van muziek en sensuele vibraties. De Siri 2 is een ultra-sterke vibrator die precies in de palm van je hand past en reageert op he ..
Nalone - FiFi USB Clitoris Vibrator Roze op
Nalone - FiFi USB Clitoris Vibrator Roze
Trakteer jezelf op sensationeel extern genot met de Nalone FiFi. Ergonomisch ontworpen voor maximaal contact, beschikt deze compacte clitoris vibrator over een tweelingen top om je clitoris ..
Lelo - Tiani 3 24K Goud Stellen Vibrator Roze op
Lelo - Tiani 3 24K Goud Stellen Vibrator Roze
De Tiani 3 24K Goud Stellen Vibrator van Lelo is een luxe stellen vibrator met klasse. Verwen uzelf en uw partner met de met goud ingelegde TIani 3 Stellen Vibrator. Het award winnende desi ..
LELO - Nea 2 Clitorale Vibrator Roze op
LELO - Nea 2 Clitorale Vibrator Roze
De Nea 2 is een USB-Oplaadbare Clitorale Vibrator van Lelo en is de nieuwe en verbeterde versie van de eerste Nea vibrator. Nea 2 is een prachtige vibrator qua uiterlijk met haar mooie prin ..
JimmyJane Form 1 op
JimmyJane Form 1
De Form 1 van JimmyJane is een luxe opleg vibrator vervaardigd uit platinum siliconen. Deze bijzondere vibrator is speciaal ontworpen om te dragen in je slipje. Het ergonomische design zorg ..
JimmyJane - Ascend 4 USB-Oplaadbare Clitorale Vibrator op
JimmyJane - Ascend 4 USB-Oplaadbare Clitorale Vibrat ..
De Ascend 4 USB-Oplaadbare Clitorale Vibrator van JimmyJane is een zeer veelzijdig seksspeeltje voor vrouwen en dient voornamelijk als clitorale stimulator. De Ascend 4 Vibrator heft twe ..
Doxy The Don (Skittle) Plug-In Anal Toy op
Doxy The Don (Skittle) Plug-In Anal Toy
Power ontmoet genot met The Don by Doxy, een uniek anaal speeltje gemaakt door de makers van de bekroonde Doxy Massager. Het dubbele stimulatie ontwerp combineert interne anale stimula ..
Screaming O - Charged Fingo Finger Vibe Roze op
Screaming O - Charged Fingo Finger Vibe Roze
De Charged Fingo Finger Vibe van Screaming O is een comfortabele mini vibrator met indringende vibraties dankzij de Vooom vibratie technologie. Dankzij de low-pitch motor is de Charged F ..
Crave - Flex Clitoris Vibrator Roze op
Crave - Flex Clitoris Vibrator Roze
De Flex vibrator van Crave is een traditionele vibrator met een zachte silicone body. Een speeltje voor haar of om samen van te genieten. De sterke motor geeft diepe vibraties af voor een i ..
Clandestine Mimic Zwart op
Clandestine Mimic Zwart
MIMIC is gevormd met de menselijke vorm in het achterhoofd. Een bedrijf dat zich heeft ontwikkeld met mensen die geĂŻnvesteerd hebben in zichzelf en die kwaliteit zoeken in hun eigen prod ..
Sqweel Go Oral Sex Toy Paars op
Sqweel Go Oral Sex Toy Paars
Een zakformaat clitoris vibrator met ongelooflijke kracht, de Sqweel Go Oral Sex Simulator voor vrouwen is uitgerust met een roterend wiel van 10 siliconen tongen en 6 snelheden en patronen ..
LoversPremium O-Bunny Paars op
LoversPremium O-Bunny Paars
Een ondeugende maar schattig kleine LoversPremium massager. Vervaardigd in luxe geborsteld siliconen. Handig formaat voor om gemakkelijk vast houden. Krachtige en toch fluisterstille motor. ..
Lelo - Nea Luxe Clitoris Vibrator Wit op
Lelo - Nea Luxe Clitoris Vibrator Wit
De LELO Nea Clitoris Vibrator is een plaatje om te zien en met haar 5 verschillende vibratie patronen een plezier voor elke vrouw. Met haar stijlvolle bloemmotief op de rug en zijkant heeft ..
The Screaming O Ovibe Grape op
The Screaming O Ovibe Grape
De OVibe biedt krachtige vibraties in een compacte, hand-held vorm dat doet denken aan de old-school stimulators van weleer! Het beschikt over een ergonomisch comfort-handgreep en draagbaar ..
Lelo - Lily Clitoris Vibrator Roze op
Lelo - Lily Clitoris Vibrator Roze
De LELO Lily is één van de eerste stijlvolle clitorale vibrators uit de stal van LELO. De Lily is ontworpen om je helemaal te verliezen tijdens het spelen en om jouw discrete persoonlijke ..
JimmyJane - Love Pod Vibrator Om op
JimmyJane - Love Pod Vibrator Om
De Love Pod Vibrator Om van JimmyJane is een oscillerende clitoris vibrator met een krachtige motor. Dankzij de oscillatie zul je diepe donderende vibraties ervaren waarvan je ontzettend ..
Sqweel Go Oral Sex Toy Roze op
Sqweel Go Oral Sex Toy Roze
Een zakformaat clitoris vibrator met ongelooflijke kracht, de Sqweel Go Oral Sex Simulator voor vrouwen is uitgerust met een roterend wiel van 10 siliconen tongen en 6 snelheden en patronen ..
MOQQA Bay Lay-On Vibrator Ocean op
MOQQA Bay Lay-On Vibrator Ocean
De ergonomisch ontworpen BAY vibrator voegt zich makkelijk naar de vormen van het vrouwenlichaam. Het voelt zijdezacht aan op de huid. Leg het op je vagina, zodat de clitoris en de schaamli ..
Dorr - Foxy Mini Twist Clitorale Vibrator Roze op
Dorr - Foxy Mini Twist Clitorale Vibrator Roze
De Foxy Mini Twist Clitorale Vibrator van Dorr is een volledige waterproof seksspeeltje voor vrouwen met en geweldige Turbo Speed Functie voor ongekend genot. De Foxy Mini Vibrator heeft is ..
LoversPremium - O-Bunny Vibrator Roze op
LoversPremium - O-Bunny Vibrator Roze
Een ondeugende maar schattig kleine LoversPremium massager. Vervaardigd in luxe geborsteld siliconen. Handig formaat voor om gemakkelijk vast houden. Krachtige en toch fluisterstille motor. ..
JimmyJane - Form 2 Rabbit Vibrator Roze op
JimmyJane - Form 2 Rabbit Vibrator Roze
De JimmyJane Form 2 Vibrator is een krachtige oplaadbare en waterproof vibrator. Geproduceerd van hoogwaardig silicone voelt de Form 2 vibrator zijdezacht aan en is ze lichaamsvriendelijk. ..
Lelo - Ora 2 Orale Sex Stimulator Zwart op
Lelo - Ora 2 Orale Sex Stimulator Zwart
De LELO Ora 2 is een revolutionaire orale sex stimulator waarbij je wanneer je je compleet over geeft het meest opwindende orale genot ooit zult ervaren. Onder de super zachte silicone skin ..
LELO Nea 2 Obsidian - Zwart op
LELO Nea 2 Obsidian - Zwart
De Nea 2 is een USB-Oplaadbare Clitorale Vibrator van Lelo en is de nieuwe en verbeterde versie van de eerste Nea vibrator. Nea 2 is een prachtige vibrator qua uiterlijk met haar mooie prin ..
Tickler Vibes Snazzy Smooth Operator Clitoral Vibrator op
Tickler Vibes Snazzy Smooth Operator Clitoral Vibrat ..
Snazzy is een clitoris vibrator met een fraai uiterlijk en een fantastisch gevoel. De siliconen lippen zijn zacht en flexibel en geven een perfecte druk en controle op de door jou gewenste ..
We Vibe Touch opleg vibrator paars op
We Vibe Touch opleg vibrator paars
Paarse siliconen opleg vibrator van We-vibe: de nieuwe Touch We-Vibe vibrator. Zacht, goed gevormd en krachtig, dat is waar deze Touch We-Vibe vibrator voor staat. Met deze fijne opleg vib ..
Sqweel Go - Orale Sex Stimulator Mini Wit op
Sqweel Go - Orale Sex Stimulator Mini Wit
Een zakformaat clitoris vibrator met ongelooflijke kracht, de Sqweel Go Oral Sex Simulator voor vrouwen is uitgerust met een roterend wiel van 10 siliconen tongen en 6 snelheden en patronen ..
B Swish - Bwild Deluxe Bunny Vibrator Roze op
- 18%
B Swish - Bwild Deluxe Bunny Vibrator Roze
Gun jezelf genot met de Bwild Deluxe Bunny van B Swish. Door zijn twee motoren heeft deze rabbit vibrator genoeg power om u dubbel te plezieren. zowel de G-spot als de clitoris tegelijk. De ..
Resultaten 1 tot 48 (van de 246 resultaten)

Aanrader via Erotiekkoopjes