Facebook
Twitter
Google+

Vibrators voor haar - Glazen vibrators

Overzicht van alle producten in de rubriek Glazen vibrators


Resultaten 1 tot 48 (van de 75 resultaten)
Icicles No. 55 op
Icicles No. 55
Dubbele dildo van roze glas met ribbels en noppen. Met ronde top. Geniet dubbel zo veel van deze glazen dildo. Je kan zelf kiezen welke kant je wilt gebruiken. De ribbels en noppen zullen o ..
Icicles No. 47 op
Icicles No. 47
Glazen dildo welke met de hand is gemaakt. De dildo heeft drie bollen wat zorgt voor nog intensere stimulatie, zowel anaal als vaginaal. Met een kleine bol aan de top en de grootste bol aan ..
Icicles No. 63 op
Icicles No. 63
Glazen dildo met het uiterlijk van een echte penis. De dildo is vrij lang en dik waardoor deze zeer geschikt is voor de ervaren gebruiker! De vlakke top zorgt voor een makkelijke toegang en ..
Icicles No. 46 - Zwart op
Icicles No. 46 - Zwart
Luxe glazen anaal dildo met spitse top die het inbrengen van de plug makkelijk maakt. De buttplug is licht gebogen waardoor de prostaat optimaal wordt gestimuleerd. De glazen dildo heeft na ..
Chakra Verlichte Glazen Dildo op
Chakra Verlichte Glazen Dildo
Met deze bijzondere glazen dildo haal je een uniek speeltje in huis! De dildo heeft een LED-lampje in de onderkant die van kleur verandert als je hem aanzet. In de schemering wordt het glas ..
Ajna Dubbele Glazen Dildo op
Ajna Dubbele Glazen Dildo
Deze geweldige dildo mag absoluut net in je collectie ontbreken! De Ajna dildo uit de Prisms Erotic Glass collectie zorgt niet alleen voor een heerlijke stimulatie, maar ziet er ook nog een ..
Icicles No. 48 op
Icicles No. 48
Roze glazen dildo met schattige bloemen afdruk aan de onderkant. Met spitse top waardoor de glazen buttplug gemakkelijk in te brengen is. De bolvorm zorgt voor een extra sensatie en de smal ..
Hamsa G-Spot-/Prostaat Dildo - Smoky Jade op
Hamsa G-Spot-/Prostaat Dildo - Smoky Jade
Deze unieke dildo is een geweldige aanvulling op je seksspeeltjescollectie! Hij is niet alleen te gebruiken voor G-spot stimulatie, maar ook voor prostaatstimulatie, waardoor deze dildo ges ..
Icicles No. 66 op
Icicles No. 66
Glazen dildo met bolvormen wat zorgt voor een extra stimulatie van de G-spot bij vrouwen en P-spot bij mannen. De bollen gaan van klein naar groot waardoor je langzaam aan het formaat kunt ..
Hamsa Glazen G-spot/P-spot Dildo op
Hamsa Glazen G-spot/P-spot Dildo
Met deze mooie glazen dildo haal je zeker iets bijzonders in huis! De Hamsa dildo van Prisms Erotic Glass ziet er stijlvol uit en is volledig transparant. Ook is hij zeer multifunctioneel. ..
Hamsa Glazen G-Spot/P-Spot Dildo - Roze op
Hamsa Glazen G-Spot/P-Spot Dildo - Roze
Ben jij toe aan iets nieuws? Probeer dan eens een speeltje van glas! Niet alleen ziet deze dildo er prachtig uit, maar hij is nog ook eens heerlijk in het gebruik. Zo kun je de dildo opwarm ..
Nirvana Cobalt Probe - Glazen Dildo - Blauw op
Nirvana Cobalt Probe - Glazen Dildo - Blauw
Met deze prachtige glazen dildo beleef je je een geweldige sensatie die je steeds weer opnieuw zult willen ervaren. De dildo is gemaakt van gehard glas en heeft een geribbelde schacht voor ..
Icicles No. 44 - Zwart op
Icicles No. 44 - Zwart
Luxe zwarte glazen buttplug welke perfect is voor beginners. Met taps toelopende top voor gemakkelijk inbrengen, een bol wat extra sensatie geeft en een smalle hals waardoor de glazen buttp ..
Icicles No. 62 op
Icicles No. 62
Glazen dildo in de vorm van een penis. De realistische vorm zorgt voor een optimale stimulatie. In de magnetron of met warm water op te warmen of in de vriezer of koud water af te koelen. D ..
Rasa Glazen Dildo op
Rasa Glazen Dildo
Ga voor een heerlijk solo-avontuur of geniet samen met je partner met Rasa uit de Prisms Erotic Glass collectie. Deze mooie glazen dildo geeft een geweldige stimulatie, of je hem nu anaal o ..
Icicles No. 1 op
Icicles No. 1
De Icicles No 1 is een unieke handgemaakte glazen dildo. De sexy stimulator is strak, uniek en gemaakt om hard mee te spelen. Het hypo-allergene glas is niet poreus en veilig voor jouw lich ..
Sattva Glazen Rabbit Dildo op
Sattva Glazen Rabbit Dildo
Wat is een betere aanvulling op je dildocollectie dan een prachtige glazen dildo? De Sattva dildo uit de Prisms Erotic Glass collectie is niet alleen heel mooi om te zien, maar geeft ook no ..
Icicles No. 44 op
Icicles No. 44
Transparante en luxe glazen buttplug. Door de taps toelopende top gemakkelijk in te brengen. Hierdoor is de buttplug ideaal voor beginners. De smalle hals zorgt ervoor dat de anaal plug goe ..
Icicles No. 60 op
Icicles No. 60
Deze glazen dildo genaamd Icicles No. 60 zal zeker iets toevoegen aan jouw collectie. Het glas is volledig handgemaakt en de kleine details maken deze ijspegel uniek. Dit luxe uitziend spee ..
Pillar - Glazen Dildo/Plug op
Pillar - Glazen Dildo/Plug
Ontdek de meest intieme plekken met de Pillar uit de Prisms collectie. Deze schitterende sextoy is volledig gemaakt van transparant glas. Dit maakt de toy sterk, glad en extra zwaar. Daarna ..
Glazen G-Spot/Prostaatdildo No. 3 op
Glazen G-Spot/Prostaatdildo No. 3
Deze bijzondere dildo is een eye-catcher tussen de lakens. De toy is volledig gemaakt van glas en voorzien van blauwe en rode details voor een unieke look. De schacht is gebogen, heeft een ..
Icicles No. 40 op
Icicles No. 40
Glazen dildo Icicles No. 40. Ben je op zoek naar wat meer luxe? Of wil je gewoon eens iets anders proberen? Kijk dan eens bij de Icicles serie. Deze van glas gemaakte juweeltjes hebben een ..
Blooming Vishnu Glazen Dildo op
Blooming Vishnu Glazen Dildo
Als je op zoek bent naar een bijzonder seksspeeltje dan is Blooming Vishnu iets voor jou. Met zijn romantische roosdesign is dit een speeltje die je niet snel vergeet! Verwarm de dildo in e ..
Behemoth Glazen XL Dildo op
Behemoth Glazen XL Dildo
Deze glazen dildo van Master Series heeft een zeer groot formaat en is hierdoor perfect voor ervaren gebruikers die op zoek zijn naar iets nieuws. De dildo is gemaakt van gehard glas en hee ..
Drive me Crazy - Glass Massage Wand op
- 20%
Drive me Crazy - Glass Massage Wand
Drive me Crazy - Glass Massage WandPerfecte sensuele glazen massage staaf, geeft de stijfheid die uniek en stimulerend is voor uw meest gevoelige plekje als uw gehele lichaam. Gebruik de sl ..
Priti Glazen Dildo - Transparant op
Priti Glazen Dildo - Transparant
Vul je dildocollectie aan met deze mooie Priti glazen dildo van Prisms Erotic Glass. Hij is aan beide kanten te gebruiken voor een afwisselende stimulatie. Door het glazen materiaal is de d ..
Glazen Dubbele Dildo No. 21 op
Glazen Dubbele Dildo No. 21
De EasyToys Glazen Dildo is een luxe dildo gemaakt van doorzichtig glas met diepblauwe details. De dildo heeft aan beide kanten een taps toelopende top en kan vaginaal en anaal gebruikt wor ..
Glazen Dildo No. 20 op
Glazen Dildo No. 20
Deze glazen dildo is op zijn plek in elk nachtkastje. De dildo is sterk, duurzaam en kan zowel vaginaal als anaal gebruikt worden. De bolvormige schacht heeft een smalle top en grotere onde ..
Glazen anaalplug met varkensstaart op
Glazen anaalplug met varkensstaart
Maak je bedoelingen duidelijk met deze Glazen anaalplug met varkensstaart. De spannende dildo toont aan dat je wilt genieten van het leven en van een erotisch avontuur. Haal anaal verhaal b ..
Glazen G-Spot/Prostaat Dildo No. 6 op
Glazen G-Spot/Prostaat Dildo No. 6
Deze glazen sextoy heeft bijzondere blauwe details en een gebogen schacht. De dildo kan gebruikt worden voor G-spot stimulatie en anale penetratie. Door de platte voet kan de toy niet helem ..
Icicles No. 66 - Zwart op
Icicles No. 66 - Zwart
Elegante glazen dildo met bolvormige structuur van klein naar groot. Laat je langzaam aan het formaat wennen. De bollen zorgen voor een extra stimulatie van de G-spot bij vrouwen en P-spot ..
Glazen dildo Icicles No. 37 op
Glazen dildo Icicles No. 37
Kleine ondeugd, zo werd de glazen Icicles No. 37 anaalplug en dildo al eens door eerdere gebruiksters omschreven. Niet vreemd als je kijkt naar zijn vorm en handzame formaat. Echt een vrien ..
Kundalini Thrusting Wand Dildo & Plug - Transparant/Blauw op
Kundalini Thrusting Wand Dildo & Plug - Transparant/ ..
De Kundalini is een eyecatcher in je nachtkastje. Deze multifunctionele dildo brengt zowel hem als haar een heerlijke stimulatie. Deze glazen dildo is voorzien van twee uiteinden: één met ..
Icicles No. 53 op
Icicles No. 53
Deze Icicles No. 53 tart ieders fantasie! Hij is zowel een lust voor je lichaam als voor het oog. Want hoewel dit handgemaakte glazen speelgoedje er misschien poreus uitziet, is hij dat all ..
Icicles No. 50 op
Icicles No. 50
Deze glazen stimulator zal je ademloos achterlaten! Om alles is gedacht. Om het genot, maar ook nog eens om het design. En in tegenstelling tot wat je misschien zou denken is hij niet poreu ..
Glazen G-Spot Dildo No. 4 op
Glazen G-Spot Dildo No. 4
Deze dildo is gemaakt van glas. Het glas is transparant en heeft een blauwe spiraal in het midden voor een unieke look. Glas is een sterk, hygiënisch materiaal dat erg glad aanvoelt. Daarn ..
Chrystalino GalLant Glazen Dildo op
Chrystalino GalLant Glazen Dildo
Een heerlijke gladde dildo van Chrystalino. De dildo heeft een gebogen schacht met een bolvormige structuur. Hierdoor is hij gemakkelijk in te brengen in combinatie met alle soorten glijmid ..
Icicles No. 39 op
Icicles No. 39
De zwarte Icicles No. 39 glazen dildo is luxe, elegant en handgeblazen. De dildo heeft een strak en uniek gedraaid uiterlijk voor extra stimulatie. Het glas is hypoallergeen, niet poreus en ..
Glazen Dildo No. 16 op
Glazen Dildo No. 16
Deze bijzondere dildo is volledig gemaakt van glas. De toy is transparant en heeft rode details. De rode ribbels zorgen voor extra sensatie wanneer de toy worden ingebracht. De dildo heeft ..
Chrystalino Superior Glazen Dildo op
Chrystalino Superior Glazen Dildo
Geniet van een leuke avond met deze glazen dildo van Chrystalino. Het materiaal is lekker glad maar wel stevig. Het glas is niet kapot te krijgen! Hij is zowel vaginaal als anaal te gebruik ..
Glazen Dildo No. 19 op
Glazen Dildo No. 19
Deze bolvormige dildo is onmisbaar in elk nachtkastje. De toy is volledig gemaakt van glas en kan aan beide kanten gebruikt worden voor zowel vaginaal als anaal gebruik. De dildo voelt ster ..
Glazen Dildo No. 2 op
Glazen Dildo No. 2
Een glazen sextoy is onmisbaar in het nachtkastje van de veeleisende gebruiker. De glazen dildo is sterk, schitterend om te zien en gemaakt van doorzichtig glas. Dit maakt de dildo niet por ..
Glazen G-Spot/Prostaatdildo No. 5 op
Glazen G-Spot/Prostaatdildo No. 5
Deze glazen dildo is onmisbaar in het nachtkastje van de liefhebbers van bijzondere sextoys. De dildo is transparant en heeft blauwe details voor een bijzondere look. De schacht is gebogen ..
Icicles No. 26 op
Icicles No. 26
Soms zijn de meest eenvoudige modellen ook de meest effectieve modellen. Zo ook bij deze Icicles No. 26. Kwaliteit verloochend zich niet. Dit product is gemaakt van hoogwaardig materiaal en ..
Chrystalino Elegance Glazen Dildo op
Chrystalino Elegance Glazen Dildo
Op zoek naar een spannend speeltje? Dan is deze glazen dildo van het merk Chrystalino perfect voor jou. Hij heeft een gladde structuur en is zowel vaginaal als anaal te gebruiken. En voor e ..
Glazen G-Spot/Prostaatdildo No. 1 op
Glazen G-Spot/Prostaatdildo No. 1
Met deze glazen dildo weet je zeker dat je iets bijzonders in huis haalt. De dildo is doorzichtig, heeft blauwe details op de schacht en gele streepjes op de top. De blauwe ribbels zorgen v ..
Glazen G-Spot/Prostaat Dildo No. 14 op
Glazen G-Spot/Prostaat Dildo No. 14
Ontdek de meest gevoelige plekjes met deze bijzondere dildo. De dildo is volledig gemaakt van glas. Hierdoor is de sextoy transparant, sterk en extra glad. De gebogen top maakt het mogelijk ..
Glazen Rabbit Vibrator op
Glazen Rabbit Vibrator
Rabbit vibrator van glas. Deze glazen vibrator is niet alleen heerlijk in gebruik, door het prachtige ontwerp is hij ook nog eens geweldig om te zien. Deze glazen rabbit vibrator is een sex ..
Resultaten 1 tot 48 (van de 75 resultaten)

Aanrader via Erotiekkoopjes