Mooie weekdeals bij de Pabo.. bekijk ze nu!
Home Alle categorieën Nieuws en aanbiedingen Producten zoeken Erotiekwinkels Datingsites Lingeriewinkels Contact

Producten zoeken

De Willie Vibrator helemaal gratis


De Willie Vibrator helemaal gratis op Erotiekkoopjes.nl De Willie Weekaanbieding is deze week de Willie Vibrator. Deze fijne vibrator stimuleert clitoris en g-spot, heeft 1 stand en is door Willie zelf ontwikkeld. In plaats van de adviesprijs van €6,95 betaald u er deze week helemaal niets voor. Er wordt alleen €2,95 aan verzendkosten berekend. Echter besteld u daarnaast voor 5 euro aan artikelen, dan hebben we een kortingscode voor u beschikbaar waardoor de verzending gratis is.

Clitoris en g-spot stimulatie


De mooie roze vibrator is door de kegelvorm geschikt om zowel de g-spot als de clitoris te stimuleren. Bij g-spot stimulatie zullen de randen onderaan de vibrator zorgen voor extra stimulatie van de vaginawand. De gladde vorm van de Willie vibrator zorgt ervoor dat deze gemakkelijk is in te brengen.

1 Vibratie stand


De vibrator heeft 1 vibratie stand die eenvoudig in te schakelen is door de knop onderaan naar rechts te draaien. Als deze knop naar links wordt gedraaid kunnen de batterijen van de vibrator verwisseld worden.

Willie vibrator gebruiken


Het advies van Willie is om de Willie vibrator met een beetje glijmiddel op waterbasis te gebruiken. Dit zal het gebruik nog eenvoudiger maken en het inbrengen, van de vibrator, gemakkelijker maken.

Productdetails


Merk: Willie
Kleur: Roze
Batterijen: 2x baby C (niet meegeleverd)
Lengte: 15.2cm
Diameter: 3cm
Phthalatevrij: Ja

Informatie over dit artikel

Dit bericht is geplaatst op 25 juli 2017 door Erotiekkoopjes.nl
Webwinkel: Willie

Reacties op dit artikel

Er zijn nog geen reacties geplaatst, gebruik het reactieformulier om als eerste een reactie te geven.

Neem eens een kijkje bij: