Mooie weekdeals bij de Pabo.. bekijk ze nu!
Home Alle categorieën Nieuws en aanbiedingen Producten zoeken Erotiekwinkels Datingsites Lingeriewinkels Contact

Producten zoeken

Boost je libido met deze 6 natuurlijke tips


Boost je libido met deze 6 natuurlijke tips op Erotiekkoopjes.nl

Natuurlijke manieren voor een beter sexleven


Ben je net als vele anderen op zoek naar natuurlijke manieren om je seksleven te verbeteren? Er zijn verschillende dingen die je in je dagelijks leven kan toepassen om je libido een boost te geven en je seksdates te verbeteren.

1. Probeer bepaalde vruchten


Er is weinig bewijs dat de effectiviteit van bepaalde voedingsmiddelen ondertsteunt, maar een beetje experimenteren kan nooit kwaad. Vijgen, bananen en avocado's worden beschouwd als libidobevorderende voedingsmiddelen. Ze staan beter bekend als afrodisiaca. Bovendien leveren deze voedingsmiddelen ook belangrijke vitaminen en mineralen die de bloedtoevoer naar onze geslachtsdelen kunnen verhogen en daardoor bijdragen aan de bevordering van een gezond seksleven.

2. Eet een stukje chocolade


Chocolade is doorheen de loop van de geschiedenis altijd al een symbool van verlangen geweest. Niet alleen vanwege zijn heerlijke smaak, maar ook vanwege de kracht om seksueel genot te verbeteren.
Volgens een studie bevordert chocolade het vrijkomen van fenylethylamine en serotonine in het lichaam. Zo wordt het een afrodisiacum en kan het libidoverhogende effecten hebben. Echter zijn volgens een ander onderzoek de effecten van chocolade op seksualiteit waarschijnlijk eerder psychologisch dan biologisch.

3. Gebruik kruiden


De volgende keer dat je besluit om je te installeren voor een romantisch diner is het raadzaam om een beetje basilicum of knoflook aan je gerecht toe te voegen. De geur van basilicum stimuleert de zintuigen. Knoflook bevat dan weer een hoog allicinegehalte en verhoogt de doorbloeding. Deze effecten kunnen heilzaam zijn voor mannen met erectiestoornissen.

4. Drink een glas wijn


Twee glazen wijn is misschien een beetje te veel, maar het drinken van een glas wijn kan je op je gemak stellen en je interesse naar intimiteit vergroten. Echter kan te veel alcohol je vermogen om te presteren ruïneren omdat het de erectiele functie beinvloeden kan. Ook kan te veel alcohol je orgasme remmen. Een glaasje kan dus bevorderend werken, maar houd het binnen de perken.

5. Neem tijd om te ontstressen


Hoe gezond je ook bent, stress kan een invloed hebben op je geslachtsdrift. Vrouwen zijn bijzonder gevoelig voor de effecten van stress op hun seksleven. Mannen daarentegen gebruiken vaak seks om stress te verlichten. Soms kunnen deze verschillen tussen beide geslachten zelfs conflicten rond seks veroorzaken. Als je je stressniveau wil verlichten, neem je best deel aan sportactiviteiten zoals tai chi of yoga.

6. Zorg voor voldoende nachtrust


Mensen met een hectische levensstijl hebben niet altijd de mogelijkheid om de juiste hoeveelheid slaap te krijgen. De verhoogde druk in onze maatschappij zorgt er soms ook voor dat het moeilijk is om tijd vrij te maken voor seks. Mensen die hun werk in balans proberen brengen met de zorg hun voor ouder wordende ouders of jonge kinderen blijven vaak uitgeput achter. Dt kan uiteraard leiden tot een verminderde geslachtsdrift.

Bij deze hebben we een verscheidenheid aan middelen opgelijst die je geslachtsdrift op een natuurlijke manier kunnen verbeteren. Echter is het wel belangrijk om te onthouden dat elk stel anders is. Best kan je een beetje experimenteren om uit te vinden wat het beste voor jullie werkt.
Als je toch beslist om je te wenden tot medicijnen op recept is het belangrijk om te onthouden dat dat kleine blauwe pilletje misschien niet het antwoord is op emotionele problemen. In zo’n geval maak je best tijd voor elkaar en voor een goed gesprek.

Informatie over dit artikel

Dit bericht is geplaatst op 06 juli 2018 door Sarah

Reacties op dit artikel

Er zijn nog geen reacties geplaatst, gebruik het reactieformulier om als eerste een reactie te geven.

Neem eens een kijkje bij: